Compare Listings

FANTASTISK FLOTT OG SOLRIK TOPPLEILIGHET I ALBIR (S-3497)

03581 L'Albir, Alicante, Spania
€269.000

Detaljer

Oppdatert januar 9, 2018 i 6:43 pm

 • Bolig ID: S-3497
 • Pris: €269.000
 • Boligens areal: 92 m²
 • Soverom: 2
 • Baderom: 2
 • Property Type: Leilighet
 • Property Status: Til Salgs

Tilleggsopplysninger

 • Kontakt: Katharina +34 657 85 74 46

Beskrivelse

Fantastisk sørvendt penthouse i en av de beste urbanisasjonene i Albir. Med felles svømmebasseng, store grønne områder, lekeplass og padel bane. Den består av to soverom, 2 bad, solrik og lys stue, kjøkken og vaskerom. Prisen inkluderer en parkeringsplass som ligger i kjelleren i samme bygning. Utmerket beliggenhet i et rolig område, i nærheten av skolen og alle tjenester.

Boligtype  Leilighet
Soverom 2
Baderom 2
Kvadratmeter 92
Klimaanlegg A/C kaldt/varmt

SentralfyringSentral
Fullt Møblert

Se vår webside

OM ALBIR

Albir tilhører kommunen Alfaz del Pi (Alicante) og er en av de vakreste områdene på Costa Blanca. Den har en typisk middelhavsklima med varme somre, milde vintre og lite regn. Med over 300 soldager og blå himmel årlig, er denne byen en av favoritt turistmålene på Costa Blanca.

Fra Albir du kan lett komme flyplassene i Alicante, Valencia eller Murcia.

Albir stranden er oversvømmet med turkis og krystallklart vann, er ca 600 meter lang og har det “blå” flagget. Den ligger ved foten av Sierra Helada og fra Faro del Albir (fyret) kan du nyte spektakulær utsikt over Peñon de Ifach i Calpe.

“El Paseo de las Estrellas” eller “The Walk of Stars” som går langs stranden og er karakteristisk for El Albir. Langs denne vakre

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist på Costa Blanca nord

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

Egenskaper

 • Adresse: 03581 L'Albir, Alicante, Spania
 • Postkode: 03581
 • Land: Spain