Compare Listings

VAKKER VILLA MED GJESTELEILIGHET NÆR DEN NORSKE SKOLEN – ALFAZ DEL PI (S-3496)

03580 Alfaz del Pi, Alicante, Spania
€450.000

Detaljer

Oppdatert januar 9, 2018 i 6:47 pm

 • Bolig ID: S-3496
 • Pris: €450.000
 • Boligens areal: 98 m²
 • Soverom: 3
 • Baderom: 3
 • Property Type: Enebolig
 • Property Status: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Kontakt: Katharina +34 657 85 74 46

Beskrivelse

Vakker og solrik villa i et rolig boligområde nær alle tjenester og den norske skolen. Med klimaanlegg og sentral varme i alle rom. Utendørs finner vi en veldig fin hage ,med lett vedlikehold , basseng, grillområde og parkering ,med plass til flere biler. Den har rikelig med terrasser for soling og for å nyte middelhavsklimaet. Den har også en total uavhengig leilighet med ett soverom og et bad, ideelt for gjester .

Boligtype  Villa
Soverom 3
Baderom 3
Kvadratmeter 98
Klimaanlegg A/C kaldt/varmt

Sentralfyring Sentral
Semi Møblert

Se vår webside

 

ALFAZ DEL PI

Om sommeren er Alfas del Pi stedet for familieferier å nyte solrike dager på stranden, turer til de mest karakteristiske stedene i regionen og alle typer fritidsaktiviteter. Foruten de vakre strendene, sentrum er en nødwendighet for å besøke på grunn av sin historiske furu som gir navn til kommunen. For de som foretrekker eventyr, bukten av Albir gir mulighet for vannsport som dykking, windsurfing og vannski. Fjell og klipper, de høyeste i Middelhavet, inviterer deg til å organisere utflukter og sportsaktiviteter og nyte en privilegert landskapet.

På grunn av det gode været hele året, har Alfas del Pi vært målet for valget for mange utøvere for deres fysiske forberedelser. Kvalifiserte idrettsanlegg organisere årlig store sportsbegivenheter som International Athletics Grand Prix med utøvere fra f.eks Sveits, Estland, Latvia og Skandinavia.

Den rike middelhavsmat med ris, søte desserter, velsmakende viner og farge og glede som omgir byen under fester, begrunne hvorfor tusenvis av utenlandske turister velger for å ha sine andre hjem i L’Alfas del Pi.

Filmfestivalen i Alfas del Pi det er holdt hvert år i midten av juli, og byen er kledd på sitt beste for en ikke til å savne begivenheten i den spanske filmmiljøet.

Godt eksempel på kulturell sameksistens er at Alfaz del Pi, by med 19.000 innbyggere, er vennskapsby med Oslo kommune. Sameksistens av mange nasjonaliteter i Alfas har en interessant prosess med integrering og kulturell berikelse, noe som resulterer for eksempel i eksistensen av tre skoler: spansk, engelsk og norsk.

Kulturelle aktiviteter i Alfaz del Pi er varierte: jazzkonserter , kammermusikk, orkestre, utstillinger, teater, alle i unike omgivelser av “Casa de la Cultura”. Videre, i Alfaz del Pi ulike festivaler blir holdt året rundt.

Sentrum av Alfaz del Pi ligger ca 2 kilometer inn i landet, men på kysten finner du Albir, som også er del av Alfaz del Pi.

Costa Blanca Booking – Din boligspesialist på Costa Blanca nord

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder. Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

Egenskaper

 • Adresse: 03580 Alfaz del Pi, Alicante, Spania
 • Postkode: 03580
 • Land: Spain